Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

outdoor-zaalvoetbaltornooi exelsior de kring

Zaalvoetbal (Gras)

Prijs: 60 (EUR)
Contact informatie
Tornooi info

Geachte sportvrienden,

Exelsior De Kring heeft het genoegen u mede te delen dat ze hun 13deOutdoor zaalvoetbaltornooi organiseren. Dit op de gemeentelijke sportterreinen van Moerbeke-Waas.
Het tornooi zal doorgaan op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 60,00 waarvan de deelnemende ploeg € 20,00 terugkrijgt indien deze het tornooi reglementair beëindigt (zonder forfaits, vandalisme, …). Dit bedrag dient overgeschreven te worden op rekeningnummer BE31 0016 1905 1955 met vermelding “Outdoor zaalvoetbaltornooi en naam deelnemende ploeg”. De inschrijving is slechts geldig na betaling van het hierboven vermeld bedrag.
Indien u wenst deel te nemen aan dit tornooi, verzoeken wij u het bijgevoegde inschrijvingsformulier zo snel mogelijk over te maken aan : Geffery De Witte pannenhuisstraat 18 9190 stekene.. Je kan de gegevens van je ploeg ook doorsturen naar geffery.d@hotmail.com .
Tevens melden wij u dat wij een maximum van 20 deelnemende ploegen hebben bij dit tornooi, de datum van betaling van het inschrijvingsgeld zal hiervoor bepalend zijn. Indien uw ploeg niet op de deelnemerslijst staat dan storten wij het geld terug.
Er is prijzengeld voorzien en een fair play.
Tevens is er natuurlijk ook nog altijd onze wisselbeker De kring

Tornooi op de kaart